Terapie prin miscare pentru mici eroi

 

Aura Nicoleta Ştefănescu Asociația Bursa pentru Viață

17.5% Complete
175 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru copiii cu provocări, socializarea la locul de joacă este singura cale de interacțiune cu alți copii fără a fi supuși stigmatizării. La sfârșitul ședințelor de terapie, după efortul depus,  copiii sunt recompensați prin accesul la spațiul de joacă aflat în exteriorul clădirii.  

În prezent, Centrul  deține un ansamblu de joacă făcut din lemn masiv care se compune din 2 leagăne, un tobogan și un turn prevăzut cu sistem urcare din lemn.

Acesta este vechi de 10 ani, a fost intens folosit, a început să putrezească, leagănele au căzut, acesta devenind nesigur pentru cei mici. Din acest motiv accesul la el a fost restricționat.

Pentru a le oferi copiilor înscriși în centru bucuria copilăriei și a le crește șansele la o dezvoltare armonioasă, venim cu rugămintea de a ne ajuta în achiziționarea unui ansamblu de joacă funcțional care să aducă zâmbete celor 90 de micuți care vin saptămânal la recuperare.

La sfârșitul ședințelor de terapie, după efortul depus,  copiii sunt recompensați prin accesul la spațiul de joacă aflat în exteriorul clădirii. Recompensa are caracter educativ și vine să încurajeze și să stimuleze copilul pentru obținerea unor rezultate cât mai bune.

Nu există onoare sau privilegiu mai mare decât să facilitezi pentru cineva acel proces de vindecare, să fii martor, să întinzi o mână.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fiecare om are dreptul la o viaţă decentă, fiecare copil are dreptul la educaţie şi la o copilărie fericită. Poate nu vom reuşi să schimbăm viaţa tuturor, dar pas cu pas vom fi mai aproape de a schimba lumea în care trăim.

SUSŢIN PROIECTUL

Sanatate prin joaca

Doresc să vă prezint şi să vă cer sprijinul în realizarea a două proiecte în oraşul Suceava. Mai exact, este vorba despre nevoia de două ansambluri de joacă pentru exterior (leagăne, tobogane, turn, căsuțe, etc.) pentru un centru de recuperare și pentru o casă de copii de tip familial. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

hai la joaca:)
26 Nov 2019
15 Nov 2019
Aura Nicoleta Ştefănescu : Asociația Bursa pentru Viață
Terapie prin miscare pentru mici eroi